Data on valtaa

Analytiikalla teet faktoihin perustuvia päätöksiä, jolloin viivan alle jää enemmän. Salama mahdollistaa tämän automatisoimalla raportointisi vaivattomasti, nopeasti ja riskittömästi.

Valaise päätöksentekosi

Oletko ajautunut excel-painajaiseen? Yritätkö saada selkoa lukuihin, mutta luisut vain syvemmälle mustaan aukkoon? Älä huoli, et ole yksin.

Salama koostaa yrityksesi avainluvut, tavoitteet ja ennusteet selkeästi luettavaan muotoon. Automatisoitu analytiikka auttaa sinua ja yritystäsi keskittymään oleelliseen. 

Pilvipohjainen palvelu

Me käytämme ratkaisujemme pohjalla Microsoft Azurea joka on monipuolinen pilvessä pyörivä alusta. Azure mahdollistaa datan visualisoinnin useista lähteistäLähteenä voi olla esimerkiksi: 

 • Tietovarastot omilla servereillä 
 • Useimmat pilvitietovarastot (AWS Redshift, Azure Sql Server yms) 
 • Useimmat palvelut pilvessä (Salesforce, Google Analytics, Facebook)

Kun data on saatu ladattua Azureen muodostamme siitä visuaalisen sinua palvelevan raportin tai ratkaisun. Tätä visualisaatiota voidaan päivittää jopa sekunttien välein, mikäli lähteet tämän mahdollistavat.

Oletko valmis johtamaan faktoilla ja datalla?

Liiketoimintasi tukena

Tekninen konsultointi ei riitä. Tahdomme auttaa sinua menestymään ja siksi kaikki palvelupakettimme pitävät sisällään tuen liiketoimintaa varten. Meillä on pitkä kokemus miten datasta otetaan kaikki irti ja haluamme jakaa sen kanssasi. Sinulla tulee vain olla uskallusta haastaa nykytila. 

Eroon tuntilaskutuksesta

Salama tarjoaa vaihtoehdon, jossa ostajan riskit ovat pienemmät kuin perinteisessä tuntilaskutteisessa palvelumallissa. Käyttölaskutuksen hyödyt asiakkaalle ovat vastaavat tai suuremmat kuin perinteisessä mallissa jatkuvan tuen ja kehityksen takia.

Astu uutteen aikaan ja siirry nauttimaan tehokkaista ratkaisuistajoiden kuluja on helppo ennustaa ja joita on helppo kokeilla.

Energisoi myyntisi

Myyntisi kaipaa faktoja ja mittausta. Kommunikoimalla konkretian kautta tavoitteita ja niiden saavuttamista päästään usein hyviin tuloksiin. Oletko esimerkiksi miettinyt seuraavia asioita? Ehkä voisimme mitata näitä:

 • Mitkä tekijät yhdistävät asiakkaitamme ja millaisia ryhmittelyjä meidän kannattaisi tehdä?
 • Miten ennustamme kassavirran kehittyvän tänä vuonna?
 • Mikä on uuden asiakkuuden hankintahinta?
 • Miksi pääsimme tai emme päässeet myyntitavoitteisiin tänä vuonna?

Puolusta talouttasi!

Tarjoamme taloudenhallintaan ja ennakointiin tehokkaita ratkaisuja. Voimme auttaa teitä esimerkiksi laatimaan tarkempia ennusteita koneoppimisen avulla tai avaamaan katteen muodostumista koko organisaatiolle.

Johda faktoilla

Me kaikki kaipaamme perusteluja – johtamalla organisaatiota totuudella ja faktoilla viestisi on uskottavampi. Ehkä muutosjohtaminen ei ole niin vaikeaa jos pystyt  todistamaan tilanteen joukkueellesi?

Vastauksia on etsitty muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

 • Mitkä tuotteet tuottavat lopulta tappiota ja miksi?
 • Mitkä tekijät yhdistävät asiakkaitamme ja millaisia ryhmittelyjä meidän kannattaisi tehdä?
 • Miten saisimme vähennettyä hävikkiä?
 • Voimmeko vähentää sairastelua aktiivisesti ja miten tämä vaikuttaisi tulokseen?

Hinnasto

Palveluiden ostamisen tulisi olla helppoa ja läpinäkyvää! Me Salamalla luotamme palvelukohtaiseen kuukausihinnoitteluun jossa sinä maksat vain lopputuloksesta, et siihen käytetystä ajasta tai vaivasta.

Jokaiseen palvelupakettiimme sisältyy kattava liiketoimintakonsultointi. Järjestämme aina aloitusworkshopin jossa määritellään tarpeet ja tavoitteet ratkaisulle. Olemme jatkuvasti tukena auttamassa teitä hyötymään ratkaisusta tarjoamalla kuukausittaisen läpikäynnin liiketoiminnastasi.

Kaikki dashboardimme ja ratkaisumme rakennetaan sinulle! Mietimme yhdessä millainen layout ja design toimii sekä muokkaamme ratkaisua jatkuvasti tarpeidesi mukaan kun tilanne ja tarpeet muuttuvat.

Hintamme muokkautuvat tarpeesi mukaan, sinä päätät tarvitsetko nopeaa tukea vai riittääkö toimistoaikoina tapahtuva tuki. Ehkä käytät vain pilvipalveluja; hyvä niin sillä niiden päälle ratkaisujen rakentaminen on nopeaa ja edullista!

Kaikki ratkaisumme rakennetaan sinulle!

Mietimme yhdessä millainen layout ja design toimii sekä muokkaamme ratkaisua jatkuvasti tarpeidesi mukaan kun tilanne ja tarpeet muuttuvat.

Hintamme muokkautuvat tarpeesi mukaan, sinä päätät tarvitsetko nopeaa tukea vai riittääkö toimistoaikoina tapahtuva tuki. Ehkä käytät vain pilvipalveluja; hyvä niin sillä niiden päälle ratkaisujen rakentaminen on nopeaa ja edullista!

Esimerkki 1.

Vaatekauppaketju X haluaa seurata myyntidataansa myymälöiden ja verkkokaupan osalta interaktiivisen dashboardin kautta ja sähköpostiin lähetettävillä koosteraporteilla. Käyttäjiä ratkaisulla on 5 henkeä ja heille riittää normaali toimistoaikojen tuki. Data ratkaisuun tulee Shopifyn pilviversiosta, Verifonen kassoista, itse ylläpidettävistä exceleistä ja työvuorosuunnittelujärjestelmä Harvestista. Näin analytiikan hinta muodostuu:

 • Pohjahinta yhdelle Perinteiselle dashboardille 499€/kk
 • Käyttäjäkohtainen hinta 8€/kk

Yhteensä ratkaisu siis maksaa 539€ kuukaudessa

Tässä palvelupakettimme jotka auttavat hahmottamaan mitä ratkaisu voisi maksaa. Paketit ovat muokattavissa jos esimerkiksi tarvitset vain pilvilähteet ja nopean & kattavan tuen.

Kaikki hinnat alv. 0%

Haluaisitko hyötyä datasta?

Voimme auttaa hahmottamaan mitä datan hyödyntäminen voisi tarkoittaa yrityksessäsi. Ota yhteyttä niin laitetaan data töihin!